Member Discussion

Issues With DW Compressors And Server Restarts

We have a good number of both versions of the DW Compressor deployed, and have a recurring issue with them that I'm hoping someone else has run into. Basically, if the server shuts down due to power outages or updates some or most of the cameras on the compressor don't come back up. For example, at one site we have 16 on the unit, and 5 came back. They are dispersed between 2 buildings with separate power supplies, and the cameras that came back are spread between both. Sometimes a reboot fixes (there is only a shutdown, no reboot button in compressor UI, so we have the client go power cycle) and sometimes it requires changing the address for the unit. Diagnostics give you an unknown error, and though it's been a few months previous calls to DW support have been unhelpful. We have one site with a Hik 16 channel HDOC NVR deployed and connected to spectrum, and this does not occur on this site. I'd change them all out except using the Hik DVR required 1-1 camera licenses vs 4-1 and is initially more difficult to setup. Anyone else seen this issue? Hoping it's something simple we are missing. Thanks!

Login to read this IPVM discussion.
Why do I need to log in?
IPVM conducts unique testing and research funded by member's payments enabling us to offer the most independent, accurate and in-depth information.

** ***,

**** ***** ** **** of **** ********.

*'* **** **... ****** email ** **** ******* info *** *** **** sure *** ***** *** you **** ** *****.

***** ***,

****

****@****.**

***** ****, ****** *** the ***** ********!

* **** ******** ***** a *** **-****** *** have *** *** **** this *****.

***** *** **** ***** issues ***** **** *** something ** ** **** it. ******* * *** battery ****** ***** ***** your ******.