Subscriber Discussion

Cisco Wireless Bridge - Trouble Keeping It Connected

We have installed a Cisco wireless bridge at one of our sites a couple of years ago and we have been having trouble keeping it connected. We can reset it and it will work for awhile and then it will drop again. It supports both 2.4 and 5 GHz antennas and we have been using 2.4 GHz. Just wondering if anyone else might be having similar problems and if they might have found a solution (other than swapping it out for Ubiquiti radios). We used Cisco on request of our IT Dept. Thanks in advance -

Agree
Disagree
Informative
Unhelpful
Funny
Login to read this IPVM discussion.
Why do I need to log in?
IPVM conducts unique testing and research funded by subscriber's payments enabling us to offer the most independent, accurate and in-depth information.

** ** ******** ** a ***********/********** **** ******? Is ***** ** ****** to ****** ** ****? Do *** **** *** wireless ******* ******** ***, or ******** ** ** dynamicly ******? ** *** reset **** ****** ** get *** **** ********* again, ** **** ***? Have *** ******* ***** logs ** **** **** to ***** *******/** ********** for *******?

*'** **** ****** **** are ******* ** **** you ******** **** **** caused ** *****/************, **** in *** *.**** ***** than ****, *** **** 5GHz ** ****** ***** in **** (** ** home **** *********** ******** is ********).

***** *** * ****** of ***** ****** ** could **; *****, ****** leaks, ***. * ***** recommend ******** **** ****.

Agree
Disagree
Informative
Unhelpful
Funny